تیرامیسو دسر یا کیکی ایتالیایی است که بین مردم محبوبیت زیادی دارد. معمولا تیرامیسو را بعد از غذا به عنوان دسر یا به همراه چای و قهوه به عنوان میان وعده استفاده می کنند. تیرامیسو به دلیل پخت راحت و زمان کمی که برای درست کردنش صرف می شود، یکی از اولین گزینه ها برای سرو کردن در مهمانی ها و مجالس است. البته از ظاهر زیبای آن نباید چشم پوشی کرد. پس اگر به دنبال یک گزینه مناسب برای با شکوه تر کردن سفره مجالس و مهمانی هایتان هستید، تیرامیسو بهترین گزینه است. ما به شما طرز تهیه این دسر خوشمزه را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- 6 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
- یک فنجان شکر
- بیسکویت انگشتی به تعداد لازم
- 1 فنجان قهوه اسپرسو سرد
- نصف فنجان قهوه برای طعم دادن
- مقداری کاکائو برای تزئین
طرز تهیه تیرامیسو
۱. به روش بن ماری کاسهای را روی ظرف آبِ در حال جوش قرار دهید و زردهی تخم مرغ و شکر را درون کاسه باهم مخلوط کنید. ابتدا شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مواد ضمن همخوردن، ۱۰ دقیقه حرارت ببیند. بعد کاسه را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا زرده غلیظ و لیموییرنگ شود. سپس اجازه دهید کمی سرد شود تا بتوانید ماسکارپونه (پنیر) را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه تیرامیسو: ماسکارپونه
۲. ماسکارپونه را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
نکته سرآشپز: تخم مرغ و ماسکارپونه را از قبل در دمای اتاق قرار دهید. این کار کمک میکند تا مواد راحتتر باهم مخلوط شوند.
طرز تهیه تیرامیسو: خامه
۳. در یک کاسهی جداگانه خامه را هم بزنید تا سفت شود.
بهیاد داشته باشید که در اینجا برای آمادهسازی خامه از شکر و وانیل استفاده نکردهایم، اما اگر تمایل دارید که از خامه برای تزئین تیرامیسو استفاده کنید، حتما آن را با شکر و وانیل مخلوط کنید.
مخلوط کردن قهوه
۴. در مرحلهی بعد همهی خامه را به مخلوط اضافه کنید. برای این کار عجله نکنید و با یک لیسک (وسیله آشپزخانهای است شبیه به کفگیر که برای پاک کردن ظروف از مواد غذایی، مانند خمیر، استفاده میشود) یا قاشق بلند، خامه را با مواد مخلوط کنید.
باید مقدار زیادی هوا داخل خامهی همزده باقی بماند، تا تیرامیسو سبک و نرم باشد.
بیسکویتها تیرامیسو
۵. اسپرسوی سرد و قهوه را باهم مخلوط کنید و بیسکویتهای انگشتی را کمی در قهوه قرار دهید تا مرطوب شوند. اجازه ندهید که بیسکویتها کاملا خیس شوند؛ این کار دِسِر شما را خراب میکند.
نکته سرآشپز: سعی کنید که از بیسکویتهای انگشتی مرغوب برای طرز تهیهتیرامیسو استفاده کنید.
فرم ترامیسو
- یک لایه از بیسکویتهایی را که در قهوه فرو بردید، در کف سینی موردنظرتان بچینید.
- حالا نوبت اولین لایه از کِرِم تیرامیسو است. نصف کِرِم را روی کل بیسکویتها بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
- لایه بعدی از بیسکویتهای خیسشده را روی کِرِم بچینید.
- باقیماندهی کِرِم را روی بیسکویتها بریزید و بهطور مساوی روی آنها پخش کنید.
- مقداری کاکائو روی تیرامیسو بپاشید.
حالا تیرامیسوی شما آماده است!
اجازه دهید تا تیرامیسو برای مدت ۶ ساعت در یخچال بماند. شاید شب زمان مناسبیتری برای اینکار باشد. همچنین میتوانید این تیرامیسو را از یکی دو روز قبل برای موعد مورد نظر تهیه کنید.
ارسال نقد و بررسی