تا 70% تخفیف + خرید اقساطی

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

پاستا یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد. لغت پاستا به معنای خمیر، برای انواع رشته یا نودل ایتالیایی به کار برده می شد. جالب است بدانید که 350 نوع دارد. در این مقاله به طرز پخت یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین آنها یعنی پاستا چیکن آلفردو می پردازیم.

مواد لازم:

  • 200 گرم پاستا
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 300 گرم قارچ
  • 1 پیمانه سس آلفردو
  • 1 قاشق چایی خوری سیر رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن
  • 1/3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

طرز تهیه

در ابتدا باید مرغ را بپزیم. مرغ خورد شده، پودر پاپریکا، پودر آویشن، سیر، فلفل قرمز و مقداری نمک را درون ماهیتابه می ریزیم تا خوب بپزد. برای اینکه خوب بپزد حرارت را کم می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا مرغ ها کمی آب بیندازد. بعد از پخت در ماهیتابه را بر می داریم تا آب اضافی برود.

در مرحله بعد، قارچ ها را به اندازه دلخواه خورد می کنیم. سپس آنها را با کره و نمک تفت می دهیم. اگر نمی خواهید قارچ هایتان آب بیندازند یا کوچک شوند حرارت را کم کنید. سپس قارچ ها را به مرغ اضافه کنید. همزمان با تفت مواد، سس پاستا چیکن آلفردو را آماده می کنیم.

طرز تهیه سس پاستا

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
  • 30 گرم کره
  • 2 قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
  • 1 قاشق مربا خوری سیر رنده شده
  • 3 قاشق غذا خوری پنیر پارمیزان
طرز تهیه سس آلفردو

همچنین بخوانید: طرز تهیه چیز کیک یخچالی

ابتدا کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید آرام آرام آب شود. فقط دقت کنید که کره نسوزد. سپس خامه را درون قابلمه بریزید و آن را هم بزنید تا خوب با کره مخلوط شود و ظاهر یکنواختی پیدا کنید. اجازه دهید که داغ شود اما جوش نیاید. سپس پنیر رنده شده پارمیزان و سیر رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و دائم هم می زنیم تا ته نگیرد. آنقدر مواد را هم می زنیم تا پنیر کاملا آب شود و دوباره مواد یکنواخت شود. بعد جعفری خورد شده را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن، هم می زنیم.

می توانیم این سس را در مدل های دیگر پاستا نیز استفاده کنیم.

در ادامه

در مرحله بعدپاستاها را داخل آب جوش می ریزیم تا به خوبی نرم شوند و بعد آنها آبکش می کنیم. شما می توانید از هر نوع پاستا که خواستید استفاده کنید. طرح های مختلف آن در مغازه ها و فروشگاه ها موجود است.اگر می خواهید پاستاها به هم نچسبند، کمی در آب، روغن بریزید.

حالا پاستای آبکش شده و سس را به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم. اگر مایل بودید می توانید 1/3 لیوان شیر به مواد اضافه کنید تا جذب پاستا شود. هم اکنون پاستا چیکن آلفردو آماده سرو است.

نوش جان!