پیتزا غذای خوش خوراکی است که طرفداران زیادی بین مردم دارد. این غذای لذیذ و محبوب، انواع گوناگونی دارد که به روش های مختلف پخت می شود. امروزه در تمام شهرها و رستوران های دنیا انواع مختلف پیتزا یافت می شود. این غذای ایتالیایی که قرن ها پیش بوجود آمده هنوز هم یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است. بسیاری این غذا را ناسالم و مضر می دانند. اما با این وجود خیلی از مردم به این موضوع بی توجه اند و همچنان پیتزا از غذا های مورد علاقه آنهاست. در این مقاله به یکی از خوشمزه ترین انواع پیتزا، یعنی پیتزا مکزیکی می پردازیم و نحوه پخت آن را به شما آموزش می دهیم.
مدت زمان آماده شدن: 30 دقیقه
مناسب برای 4 نفر
همچنین بخوانید: طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو
مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی:
- خمیر آماده پیدزا یک نفره 4 عدد
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خورد شده کنسروی با سیر و سبزیجات 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- کنسرو لوبیا قرمز، آبکشی شده 200 گرم
- دانه ذزت شیرین 115 گرم
- سس فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز بزرگ، خلال شده 1 عدد
- پنیر جدار کم چرب، رنده شده 100 گرم
- فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده 1 عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا مکزیکی:
خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.
در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.
مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید.
روی هر کدام از پیتزا ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.
پیتزاها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.
پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید.
ارسال نقد و بررسی