تا 70% تخفیف + خرید اقساطی

طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر

طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر
شیگلم

ذرت بخار پز ماده خوش طعمی است که به شیوه های مختلف سرو می شود. این ماده خوش طعم علاوه بر خواص فراوانی که دارد، سبب زیبایی ظاهری غذای شما نیز هست. ذرت بخار پز یکی از روش های اصلی آن است. محبوب ترین نوع آن در ایران کباب بلال است که امروزه در خیابان ها و پارک ها افرادی به درست کردن آن مشغولند. در مسافرت ها و یا طبیعت گردی ها بلال گزینه بسیار خوبی برای وعده نهار است.

اما در این مقاله به شیوه بخارپز آن می پردازیم. این شیوه بسیار راحت و سریع و در عین حال خوشمزه است. ذرت بخار پز با سس پنیر از غذاهای خوش طعم و رنگی است که می توانید در مهمانی ها از آن به عنوان فینگر فود استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر

مواد لازم

شیر: یک لیوان
ذرت: دو عدد
پنیر چدار: دو عدد
کره: ۵۰ گرم
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی: ۴ عدد
پودر سیر و پاپریکا: هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم 

همچنین بخوانید: طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو

طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر

برای درست کردن این غذای خوش طعم ، ابتدا ذرت‌ها را دورن آب ریخته و کمی نمک اضافه می‌کنیم . سپس به مدت 15 دقیقه اجازه می‌دهیم کاملا مغزپخت شود.

در این فاصله که ذرت‌ها در حال پخت هستند، می‌توانیم سس پنیر را آماده کنیم.

طرز تهیه سس پنیر

برای آماده کردن سس پنیر، ابتدا شیر و کره و خامه را مخلوط می‌کنیم و روی شعله قرار می‌دهیم. کمی که گرم شد به آن پنیر چدار، سس مایونز، سس خردل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

بعد از اینکه ذرت‌ها کاملا پخته شدند، سیخ‌های چوبی را درون ذرت قرار می‌دهیم و از سس پنیری روی ذرت‌ها می‌ریزیم و با پودر پاپریکا تزیین می‌کنیم.

این ذرت بخارپز یک فینگر فود بسیار خوشمزه است و می‌تواند میز پذیرایی شمارا زیباتر کند. نوش جان!