آنچه در ادامه مطلب میآید مطالبی است که در روایات، پیرامون آداب روابط جنسی بین زوجین در اسلام. اینها را ببینیم و بخوانیم و باور کنیم که اسلام عزیز، برای تمام امور و لحظات زندگی انسان، راهنمایی، برنامه و دستورات نجات بخش دارد، اما به شرطی که ما دنبال باشیم و بجوییم و بکار بندیم.
این روایات را بخوانیم و بیندیشیم که اگر این دستورات عمل شود، آیا باز هم آمار نارضایتی و طلاق در خانوادهها اینقدر بالا خواهد بود؟!
*** بهتر است جوانان و نوجوانان عزیز که مجرد هستند، خواندن این مطالب و روایات را به بعد از ازدواج موکول کنند.
لازم به ذکر است: برخی از این مطالب عین روایت است و برخی(برای فهم آسانتر و بهتر) روان شدهی روایت است، ولی از متن روایت تخلّف نشده است.
و این هم راهنماییهای زیبا و ارزشمند تقدیم به شما گرامیان:
************************
چون عروس را به خانه آوردید، با محبت و تواضع کفش هایش را در آورده، پاهایش را بشویید آنگاه او را به حجله دعوت کنید. این چنین است که مهر، برکت و رحمت، بر خانه و عروستان سایه میافکند.
(پیامبر اکرم(ص)، من لا یحضره الفقیه، ج3.ص358)
وقتی عروس به حجله آمد به کعبه رو کنید، گیسوان او را نوازش کرده، زلف تاب دارش را به چنگ گیرید و آرام بگویید «خدایا! این امانت توست که به من سپردی. با گفتهی تو او را به خود حلال کردهام، فرزندم را مبارک، پارسا و از پیروان پیامبرت قرار ده و شیطان را از او دور فرما».
(امام صادق(ع)، فروع کافی ج5 ص500)
آن گاه وضو سازید، تن و روان خویش را طراوت بخشید، رو به خدای مهربان کنید و دو رکعت نماز عشق به جای آورید. به عروس خود نیز بگویید همین کار را بکند.
(امام صادق(ع)، مکارم الاخلاق ص 239)
پیش از این که با عروس خویش به بستر زفاف بروید، هدیهای به وی بدهید، با این کار عشق و آرامش را به او هدیه کردهاید.
(امام صادق(ع)، وسائل الشیعه ج12 ص215)
شب هنگام که شوهرتان در بستر آرمیده و منتظر آغوش گرم شماست، خود را به کاری سرگرم نکنید، زمان را طول ندهید، مبادا همسرتان به خواب برود، چرا که اگر زنی این چنین کند، تا بیداری شوهر، همواره مورد نفرین فرشتگان است.
(پیامبر اکرم(ص)، همان ص 17)
خانمها! شرم و آرزم؛ صفت پسندیده و نیکوی شماست، اما حیا از شوهر، ناپسند و بیجاست. بهترین شما کسی است که چون با شوهر خلوت کند، لباس حیا از خود بیفکند و چون لباس بپوشد، جامهی شرم و حیا را نیز بپوشد و زیباییها و دل رباییهای خود را به دیگران عرضه ندارد.
(امام صادق(ع)، همان، ص14)
شب هنگام که پردهها فرو میافتد، خواب بر پلکها چیره میشود، بر هیچ بانویی روا نیست که بخوابد، مگر آن که خویشتن را به آغوش شوهر بسپارد. باید لباس از تن به در آورید، کنار شوهر بیارامید و پوست بدن خویش به بدن شوهر بچسبانید. این چنین؛ خود را به شوهر عرضه داشتهاید.
(پیامبر اکرم(ص)، همان، ج14، ص126)
هر جا که شوهرتان شما را به خلوت بخواند، همان جا بهشت شماست، روا نیست شوهر خود را از بهرهوری جنسی و لذت حلال منع کنید.
(پیامبر اکرم(ص)، همان، ص112)
دنیا و خوشیهای آن برای شما آفریده شده است. لذیذترین چیزها در این دنیا؛ آمیزش با همسر است. چنان که لذت بخشترین کار در باغ بهشت نیز همین است.
(امام صادق(ع)، کافی، ج5، ص321)
چه لذتی بالاتر و چشم نوازتر از دیدن بدن عریان همسر است. قبل از هم خوابگی خود را از شوهرتان دریغ مدارید، بگذارید شوهرتان شما را ببوید و ببوسد.
(امام صادق(ع)، حلیه المتقین، ص71)
وقتی به سوی همسرتان میروید، در آغوش فرشتگانید. چون به آمیزش میپردازید، گناهانتان چون برگ درختان فرو میریزد و چون غسل میکنید و خود را میشویید، از گناهان بیرون میروید.
(پیامبر اکرم(ص)، کافی، ج5، ص496)
هنگام آمیزش به طور کامل برهنه و عریان نشوید و زیرپوشی هر چند نازک به تن داشته باشید.
(پیامبر اکرم(ص)، وسائل الشیعه، ج14، ص85)
مرد را به حال خود بگذارید، با وی در نیاویزید، او را به اجبار به سوی خود نخوانید، مرد نیازمند عشوهگری و طنازی است، نه زور و اجبار.
(پیامبر اکرم(ص)، حلیه المتقین، ص67)
سخن گفتن با پروردگار، لذت بخش و روح افزاست، اما وقتی شوهرتان شما را به خلوت خویش میخواند، نماز را طول ندهید و خرامان به سویش بشتابید.
(پیامبر اکرم(ص)، کافی ج 5 ص 508)
هنگام در آمیختن با همسر خویش، یکدیگر را ببویید، ببوسید، عشق بازی کنید و با سخنان محبت آمیز، عشق را به او پیش کش کنید.
(پیامبر اکرم(ص)، محجه البیضاء، ج3، ص110)
هنگام آمیزش، چون پرندگان شتاب نکنید، صبر پیشهی خود سازید، زنها نیازمند وقت بیشتری هستند، مدتی نه چندان طولانی به عشق بازی بپردازید، همسرتان را کاملاً آماده سازید. آمادگی دو سویه؛ آمیزش را فرح بخش و کامل میکند.
(امام علی(ع) وسائل الشیعه ج14، ص83، امام صادق(ع) کافی ج5، ص497)
آمیزش مکن مگر اینکه با همسرت بسیار بازی کنی و سینههایش را آرام بفشاری، وقتی چنین کنی آمادگی لازم را برای در آمیختن پیدا میکند. در این حالت، شهوت از صورت و چشمان او نمایان میشود و از تو همان میطلبد که تو از وی میخواهی.
(امام رضا(ع)، سفینه البحار، ج1، باب الجمع)
هیچگاه با شکم سیر با همسر خود هم بستر نشوید، این کار موجب بیماری و چه بسا موجب مرگ خواهد شد.
(امام صادق(ع)، وسائل الشیعه ج14، ص191)
چون شب از سفر بر میگردی، خستگی راه، آرامش از تو میستاند، بهتر است آمیزش با همسرت را تا صبح به تأخیر اندازی.
(امام صادق(ع)، همان ص93)
گاهی وقتی قصد مسافرت داری، دل شوره عجیب به سراغت میآید، همسرت نیز مضطرب و نگران است، آیا بهتر نیست در آستانهی سفر، از هم آغوشی و نزدیکی با او بگذری؟!
(امام صادق(ع)، همان)
سفر با شریک زندگی، آرام ساز و غم زداست. سفر؛ خستگی و اضطراب نیز دارد. در سفر؛ گاهی همه چیز برایت مهیا نیست. گاهی شرایط سفر، شرایطی غیر عادیست، بهتر است در این شرایط غیر عادی از هم خوابگی با یار زندگیت بپرهیزی.
(امام صادق(ع)، همان)
چون به آمیزش پرداختی سخن کوتاه کن، مبادا فرزندی لال نصیب تو گردد.
(امام علی(ع)، همان ص87)
وقتی به قصد فرزند، خرامان به سوی همسر خویش میشتابی، به عورت او نگاه مکن! مبادا فرزندی نابینا تو را پدید آید.
(امام علی(ع)، همان ص87)
همچنین بخوانید : چرا ازدواج کنیم؟
چون به قصد بارور کردن رحم همسرت، نزد او آرمیدی، با نیتی پاک و زبانی گویا با خدای مهربان چنین بگو «خدایا مرا فرزندی عنایت فرما و او را پاکیزه و سالم قرار ده که در خلقت او زیاد و کم نباشد و او را عاقبت به خیر گردان»
(امام محمد باقر(ع)، همان ج15، ص106)
در حال جنابت، به قصد بچه دار شدن، با همسرت هم آغوش مشو، بهتر است غسل کنی، اندکی آرام گیری، پاک و طاهر شوی و سپس …! اگر چنین نکردی و فرزندی مجنون و کم عقل نصیبت شد، کس دیگری جز خود را نکوهش مکن.
(پیامبر اکرم(ص)، همان ج1، ص99)
اندیشه آدمی به هر جا روان است. در اندیشهی دیگری بودن، نامیمون است. در این هنگام با شهوت زن دیگر، نباید با زن خود همبستر شوی.
(پیامبر اکرم(ص)، همان ص120)
شیطان خودش خواسته که در فرزندان آدم شریک شود و این مایهی بسی نگرانی است. نگران مباشید! هنگام آمیزش با ذکر «بسم الله الرّحمن الرّحیم» خدا را یاد کند و از شر شیطان به خالق نیکیها پناه ببرید، اگر چنین نکنید ممکن است فرزندتان محبت اهل بیت(ع) را در دل نداشته باشد.
(امام علی(ع)، همان ص96)
وقتی به قصد آمیزش کنار یکدیگر آرمیدید، دو دستمال تمیز و پاک در کنار خود قرار دهید، هر کدامتان از دستمال جداگانه استفاده کنید.
(پیامبر اکرم(ص)، همان ص188)
هنگامی که به اوج لذت جنسی نزدیک شدهاید، حتی الامکان از ریختن نطفهی خود به بیرون خودداری نکنید، بگذارید غدد جنسی آزادانه به تخلیه بپردازند، خودداری از تخلیهی نطفه، موجب سنگ مثانه خواهد شد.
(امام رضا(ع)، سفینه البحار، ج1، باب الجمع)
اگر به هر دلیل، عمل آمیزش به طول انجامید و عمل إنزال صورت نگیرد، چه بسا موجبات سنگ مثانه فراهم گردد. از طولانی کردن مدت هم بستری بدون انزال پرهیز کنید.
(امام رضا(ع)، سفینه البحار، ج1، باب الجمع)
پس از آمیزش یکباره بلند مشوید و ننشینید، بلکه ابتدا به طرف راست بچرخید و اندکی بعد برای ادرار(ولو اندک) برخیزید، پس از آن برای رسیدن به تعادل وآرامش، غسل کنید، با رعایت این آداب از سنگ مثانه در امان خواهید ماند.
(امام رضا(ع)، همان)
مکانی خلوت در زمانی بی سرو صدا، با دلی آرام؛ شرایط مناسبی برای هم بستری است. اگر آمیزش و انعقاد نطفه با دلی آرام و خالی از اضطراب صورت پذیرد، خون به صورت طبیعی در رگها جریان مییابد، انتقال ژنها طبیعیتر انجام میگیرد و در نتیجه فرزند، به پدر و مادرش بیشتر شبیه خواهد شد.
(امام حسن(ع)، بحار الانوار، ج6، ص359)
پرندگان هر کدام صفاتی دارند؛ شایست و ناشایست. در آمیزش نیز آدابی دارند، «کلاغ» علی رغم پر و بال سیاه و صدای ناهنجارش، در آمیزش مخفی کاراست، آمیزش مخفی کارانه را از کلاغ بیاموزید.
(امام صادق(ع)، وسائل الشیعه، ج14، ص100)
وقتی کودکی در اتاق است و شما را میپاید و حتی بی اختیار نفس و صدای شما را میشنود، از خیر این لحظات دل نشین و بهشتی درگذرید، مبادا آن کودک در بزرگی به رابطه نامشروع تن در دهد که رستگار نمیگردد.
(پیامبر اکرم(ص)، همان ص95و فروع کافی ج5، ص500)
خانمها از آرایش دریغ مکنید، بهترین، ملایمترین و دلنوازترین عطر را به کار برید، زیباترین و دلرباترین لباس را به اندام خویش بپوشانید، خود را حداقل با یک گردنبند زینت بخشید و صبح و شام خود را به شوهر عرضه دارید. در یک کلام؛ چشم و دل شریک زندگیتان را هنرمندانه بربایید.
(پیامبر اکرم(ص)، وسائل، همان، ص112)
آقایان! مطابق میل خانمتان لباس بپوشید، در خانه نیز آراسته و دلربا باشید، هوش و حواس همسرتان را ماهرانه به خود جلب کنید، با این کار، غدد جنسی او را نسبت به خود فعال کنید و عفت او را نسبت به دیگران فزونی میبخشید.
(امام رضا(ع)، مکارم الاخلاق، ص80)
ارسال نقد و بررسی