خرید اقساطی بدون ضامن، چک و سفته

7 نکته مهم درباره زودانزالی

درمان زود انزالی
لوازم شخصی برقی

طبق آمار حدود 40% از مردان ایرانی با مشکل زود انزالی مواجه هستند و همیشه به دنبال رفع این مشکل بوده اند و خیلی از این افراد راههای درمانی مختلفی را امتحان کرده اند. استفاده از کاندوم تاخیری ، استفاده از اسپری تاخیری و دارودرمانی از روش های مختلف مورد استفاده است. در ادامه 7 نکته در زمینه زود انزالی بیان می شود که بسیار قابل توجه است.

1- کاندوم تاخیری و اسپری تاخیری تا حد زیادی سبب تاخیر در انزال می شوند اما این دو مورد برای افراد معمولی که قصد تاخیر در انزال دارند بیشتر کاربرد دارند تا افرادی که به زودانزالی شدید دچار هستند.

زودانزالی

2- داروهای زیادی برای درمان زود انزالی در جهان تولید می شود اما واقعا هیچ کدام به طور کامل این موضوع را درمان نمی کنند.

3- از نظر علمی 3 درمان شناخته‌شده برای انزال زودرس وجود دارد؛ روان‌درمانی، رفتاردرمانی و دارودرمانی. در حال حاضر در شروع، درمان استاندارد دارودرمانی است. دارودرمانی اگر صحیح انجام شود، در 80-70 درصد بیماران موثر است و برای همیشه درمان خواهند شد. در مواردی که دارودرمانی موثر نباشد، بیمار باید به‌وسیله متخصص مربوطه روان‌درمانی یا رفتاردرمانی شود.

درمان زود انزالی

4- هدف پزشک درمان است، نه تسکین موقت. این موضوع از این نظر ذکر می‌شود که در حال حاضر تبلیغات گسترده‌ای در مورد بعضی کرم‌ها و اسپری‌ها می‌شود که ترکیب بیشتر آنها ماده بی‌حس‌کننده‌ای بنام «گزیلوکائین» یا «لیدوکائین» است. این مواد فقط تاثیر موقت دارند.

5- در حال حاضر بیشترین داروهایی که برای درمان دارویی انزال زودرس تجویز می‌شوند، داروهایی هستند که میزان سروتونین را در مغز بالا می‌برند. مورد استفاده اصلی این داروها در درمان افسردگی است ولی با مقادیر و رژیم درمانی متفاوت در بیماران مبتلا به انزال زودرس تجویز می‌شوند. ضمن اینکه انواع مختلف از این داروها در بازار وجود دارند، هر بیماری با توجه به شرایط بالینی، از یک نوع به‌خصوص از آنها سود خواهد برد.

6- در علوم پزشکی، برای بسیاری از بیماری‌ها که لازم است دارودرمانی انجام شود، یک یا چند داروی انتخابی وجود دارد، ولی این مساله در مورد انزال زودرس صدق نمی‌کند چون انزال زودرس درمان دارویی انتخابی ندارد و برای درمان آن داروهای مختلف از خانواده‌های دارویی متفاوت وجود دارند. ممكن است درمانی برای یك فرد موثر باشد اما بیمار دیگری از آن سود نبرد بنابراین پزشک باید پس از گرفتن شرح حال و بررسی‌های لازم، تصمیم بگیرد بهترین دارو برای بیمار کدام است.

7- درمان دارویی انزال زودرس روزانه است، یعنی لازم است بیمار داروی تجویزشده را هر روز تا موقعی که پزشک معالج صلاح می‌داند، مصرف كند. به عبارت دیگر، مصرف دارو چند ساعت قبل از برقراری رابطه زناشویی، جایگاهی در درمان انزال زودرس ندارد. درمان این بیماری درازمدت است و برای ظهور آثار درمانی داروی تجویزشده معمولا حداقل دو هفته باید منتظر شد. ضمنا داروی تجویزشده به هیچ‌وجه نباید یکباره قطع شود و نحوه قطع دارو و زمان آن را پزشک معالج مشخص خواهد کرد.